Inglismaa jalgpallikoondist tabas EMi eel esimene tagasilöök

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Nukker Trent Alexander-Arnold.
Nukker Trent Alexander-Arnold. Foto: Peter Powell / POOL/EPA/Scanpix

Inglismaa jalgpallikoondis pidas kolmapäeva õhtul esimese EMi eelse sõpruskohtumise, kui alistas Bukayo Saka väravast Austria 1:0. Ent tolles kohtumises tabas inglasi ka valus tagasilöök. 

Nimelt tegi täismängu kaasa löönud Trent Alexander-Arnold kohtumise viimastel minutitel enda reiele liiga ning eilsetel uuringutel selgus karm tõsiasi: Liverpooli paremkaitsja jaoks jääb tänavune EM vahele.

Inglismaa peatreener Gareth Southgate nimetab Alexander-Arnoldile asenduse ilmselt alles järgmisel nädalal, meedia peab kõige tõenäolisemaks James Waard-Prowse'i või Jesse Lingaardi lisamist.

Paremkaitsjate probleemi juhendajal selle vigastuse tuules siiski tekkida ei tohiks, sest lisaks said selleks EMiks koondisekutse Reece James, Kieran Trippier ja Kyle Walker.

Inglismaa koondis, kes on kihlveokontoritest Prantsusmaa järel EMi favoriit number kaks, peab Vana Maailma tšempionaadi eel veel ühe sõpruskohtumise, kui läheb pühapäeval vastamisi Rumeeniaga. EMil kuuluvad inglased ühte alagruppi Horvaatia, Šotimaa ja Tšehhiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles