Prantsusmaa lahtistel arreteeriti Venemaa tennisist

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Jana Sizikova.
Jana Sizikova. Foto: Yana Sizikova/Facebook

Prantsusmaa lahtisel tennisemeistrivõistlustel nabiti kinni Venemaa tennisist Jana Sizikova, keda kahtlustatakse kihlveopettuses. 

Sizikova kaotas koos paarismängupartneri Jeketarina Aleksandrovaga avaringi mängu Ajla Tomljanovici ja Storm Sandersi vastu 1:6, 1:6. Pärast kohtumisejärgset massaaži arreteeris kohalik politsei venelanna. Lisaks otsiti läbi tema hotellituba, teatab La Parisien.

Tõsi, juhtum ei puuduta tänavust, vaid hoopis eelmist aastat. Siis oli Sizikova paaris ameeriklanna Madison Brengle'iga. Nad olid mängu eel rumeenlannade Andreea Mitu - Patricia Maria vastu autsaiderid ja kaotasidki 6:7, 4:6. Silma jäi aga teise seti viies geim. 

Alustuseks tegi Sizikova servil topeltvea ja veidi hiljem eksis väga lihtsal punktil. Kahtlaseks teeb toimunu tõik, et üle maailma panustati selle geimi peale kümneid tuhaneid eurosid, mis läksid suuresti ka tänu venelannale täppi.

26-aastane Sizikova pole tennisemaailmas eriti suur nimi. Praegu hoiab ta maailma edetabelis 765. kohta, parematel päevadel mahtust ta 400 parema hulka. Venelanna panustab rohkem paarismängule, kust ta on võitnud ka ühe WTA-tiitli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles