Sebastien Ogier: väga raske on Tänaku vastu sellist vahet kinni sõita

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia Sardiinia rallil.
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia Sardiinia rallil. Foto: Dppi/Nikos Katikis/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Sardiinia ralli avapäeva kehva stardipositsiooni kiuste kolmandana lõpetanud Sebastien Ogier jäi kaheksa esimese kiiruskatsega väga rahule. 

Toyotaga kihutav valitsev maailmameister pidi küll kruusateedel konkurentidele rada puhastama, ent näitas sellele vaatamata head kiirust. Temast olid nobedamad vaid kaks Hyundai meest: liider Ott Tänak ja teist kohta hoidev Dani Sordo. 

«Oli väga hea päev, olen tehtud tööga rahul. Sõitsime kaks uut kiiruskatset, saime sealt veidi kasu lõigata. Tegime koos [kaardilugeja] Julien Ingrassiaga rajaga tutvumisel väga head tööd. Tundsin end autos enesekindlalt ja väga mugavalt,» märkis prantslane. 

Ogier jääb Tänakust maha 36,2 ja Sordost 16,8 sekundiga. «Lootsin, et esimese päeva järel kaotan liidrile alla minuti, seega jään väga rahule. Danini on ainult 17 sekundit, see on suurepärane,» jätkas ta.

«Eesmärk on kindlasti Dani kinni püüda. Ott on kaugel... Enam kui 30-sekundilist vahet on tema vastu väga raske kinni sõita. Aga õnneks jääb veel palju kilomeetreid ja keerulisi katseid sõita. Jätkame surumist ja vaatame, mis saab.»

Sardiinia etapi teine võistluspäev algab kell 9.08. Juba varasemalt saab end lainele seada Postimehe otseblogi ja ralliraadio vahendusel! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles