VIDEO Leonard «purustas» Dallase, kuid Doncic annab tiimile lootust

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kawhi Leonard (palliga) ja Luka Doncic.
Kawhi Leonard (palliga) ja Luka Doncic. Foto: Kevin Jairaj/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA käib play-off'i avaringis veel vaid üks seeria: otsustavas seitsmendas mängus selgitavad võitja Los Angeles Clippers ja Dallas Mavericks. 

Mõnevõrra üllatuslikult nelja võiduni peetavas seerias ohjad haaranud ja 2:0 ette pääsenud Dallasel oli täna varahommikul võimalik kodus oma võtta. Üsna võrdses kohtumises tuli siiski tunnistada külaliste 104:97 paremust. 

Võitjate poolelt tegi hiilgava partii Kawhi Leonard, kes põrutas veidi vähem kui 42 minutiga 45 punkti. Ta tabas väljakult viskeid 25/18, sealjuures kolmeseid 9/5. 

«Ta purustas meid. Nii lihtne see ongi. Ta tegi uskumatu mängu, aga seda ta oskabki,» tunnustas Dallase parimana 29 silma kogunud Luka Doncic vastasest ääremängijat. 

Otsustav seitsmes lahing toimub homme õhtul. Võitjat ootab veerandfinaalis läänekonverentsi võitja Utah Jazz, kes murdis 4:1 maha Memphis Grizzliese. 

«Kõik on endiselt korras. Oleme jätkuvalt motiveeritud. Üks mäng jääb veel pidada, ma ei näe põhjust, miks me ei võiks seda võita. Kogu tiim usub sellesse,» lisas Doncic. 

Dallas võitis viimati play-off'i seeria 2011. aastal, mil purjetati meistritiitlini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles