UFC-võitleja kahtlustab pettust: Jake Paul võidab matši, sest tema vastasel on vaja alimente maksta (1)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Tyron Woodley (vasakul) ja Jake Paul (paremal).
Tyron Woodley (vasakul) ja Jake Paul (paremal). Foto: Jasen Vinlove/USA Today Sports

Juutuuberist poksija Jake Paul läheb järgmisena vastamisi UFC-võitleja Tyron Woodleyga. Vabavõitleja Colby Covington on veendunud, et matši võidab Paul, sest niimoodi on kokku lepitud.

28. märtsil alistas Paul poksimatšis kiire nokaudiga UFC-võitleja Ben Askreni. Sedavõrd kiire lõpplahendus oli paljudele üllatuseks, kuid mitte 44-aastasele Covingtonile. Ta ennustab, et ka 1. augustil toimuv Paul vs. Woodley matš lõppeb juutuuberi võiduga.

Colby Covington.
Colby Covington. Foto: Steve Marcus/AFP

«Pole kahtlustki, et ta valib endale vastased, kes on karjääri lõpusirgel. Ärge saage valesti aru, Tyronil on suur pärand. Ta oli mitu korda maailmameister, kuid tema aeg on möödas. Ta on peaaegu 40-aastane. Jake valib õigeid vastaseid, kes on karjääri lõpus ja kelle kütusepaak on juba tühi. Tegelikult on see kurb,» lausus Covington.

«Ma tõesti arvan, et Tyron annab matši ära. Ma arvan, et tal on näpud põhjas. Ta vajab raha. Tal on vaja leib lauale tuua. Tal on vaja alimente maksta. Seega usun, et ta läheb ringi ja sukeldub,» ütles Covington.

Tasub kindlasti ka lisada, et Covington kohtus UFC-puuris viimati just Woodleyga. 2020. aasta septembris toimunud matši võitis viiendas raundis tehnilise nokaudiga Covington.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles