Lisell ja Robin Jäätma võitsid Eestile EM-hõbeda

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Robin ja Lisell Jäätma.
Robin ja Lisell Jäätma. Foto: Eesti Vibuliit

Türgis Antalyas toimuvatel vibuspordi Euroopa meistrivõistlustel võitis õde-venda Lisell ja Robin Jäätma hõbemedali.

Plokkvibu segavõistkondlikus arvestuses sai Eesti eelringides kirja kümnenda koha. Edasi algasid segapaaride duellid. Kaheksandikfinaalis alistas Eesti 154:153 Venemaa.

Veerandfinaalis tuli vastamisi seista eelringides teisel kohal olnud Hollandiga. Matš osutus väga tasavägiseks ning võitja väljaselgitamiseks tuli lasta lisanooli. Jäätmade nooled tabasid märklehe keskkohta ehk X-i. Vastastel oli aga üks tabamus keskkohast veidi kaugemal ning sellega jõudsid õde-vend poolfinaali.

Nelja parema hulgas oli Eesti vastaseks Türgi. Seegi matš osutus tasavägiseks ning Eesti segapaar alistas vastased seisuga 154:153.

Kullamatš Belgiaga oli finaali vääriline, aga Eesti noored pidid sel korral vastastele alla vanduma ning tulevad Antalyast koju uhke hõbemedaliga.

EMil on lisaks edukatele plokkvibu sportlastele kohal sportvibu sportlased Reena Pärnat, Triinu Lilienthal, Laura Nurmsalu, Karl Kivilo ja Märt Oona ning plokkvibu sportlastest Lisell Jäätma, Robin Jäätmale, Maris Tetsmann ja Meeri-Marita Paas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles