Video ⟩ Mayweather ikkagi lõi Pauli nokauti? Internetis levib kahtlust äratav video

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Paul Logan ja Floyd Mayweather.
Paul Logan ja Floyd Mayweather. Foto: Jasen Vinlove/USA Today Sports

Floyd Mayweatheri ja juutuuber Paul Logani näidismatšist on kulutulena levima hakanud video, mis justkui tõestaks, et tegelikult suutis Mayweather vastase ikkagi nokauteerida.

Kuigi mõlemad mehed olid kaheksa kolmeminutilise raundi järel püsti, oli Logan vähemalt ühes situatsioonis lähedal matile kukkumast. Nimelt tabas Mayweather tugeva parema käe löögiga Loganit näkku, kes kaotas seepeale tasakaalu ning oli põrandale kukkumas. Viimasest päästis teda näiliselt vaid Mayweather, kes hoidis vastast oma haardega püsti.

Fännide arvates on see video ehe tõestus, et tagatubades oli eelnevalt kokku lepitud, et matš peab kestma kõik kaheksa raundi.

Et tegu oli näidismatšiga, ei jaganud kohtunikud ringi ääres punte ega kuulutanud võitjat. 44-aastane Mayweather tabas kokku 43 lööki Pauli 28 vastu. Tema 43 löögist 36 olid tugevad tabamused, Paul sai vastasele pihta 21 tugeva löögiga.

Mõlema mehe jaoks tõi näidismatš kaasa kopsaka palgapäeva. Mayweatheri pangakontole laekus 100 miljonit ning Pauli omale 20 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles