Kanté oma «toreda kuti» mainest: see kõik on liiga suureks puhutud

Siim Kaasik
, reporter
Copy
N’Golo Kanté Meistrite liiga karikat pea kohal hoidmas.
N’Golo Kanté Meistrite liiga karikat pea kohal hoidmas. Foto: DAVID RAMOS/AFP

Londoni Chelsea ja Prantsusmaa koondise poolkaitsja N’Golo Kanté on kujunenud fännide lemmikuks. Töökat, alati rõõmsameelset ning tagasihoidlikku vutitähte pole lihtsalt võimalik vihata.

«Vastab tõele, et minust on maalitud pilt, mis on liiga imeline ja kaunis. Kuid tegelikult olen lihtsalt tavaline kutt. Üks jalgpallur teiste hulgast. Pole mingit põhjust öelda, et olen kõige lahkem või toredam. Ma olen täpselt samasugune inimene nagu teised mängijad,» andis Kanté omapoolse hinnangu temast kujunenud reputatsioonile.

«Ma arvan, et vahepeal on see asi liiga suureks puhutud. Vastab tõele, et mulle meeldib nii tiimikaaslaste kui ka tänaval vastu jalutavate inimestega hästi läbi saada. Kuid ka teised jalgpallurid on samasugused. Meil pole vaja mingisugust juttu kokku kirjutada ja liialdada,» lisas ta.

Tänavu Londoni Chelsea ridades Meistrite liiga võitjaks kroonitud Kanté asub juba nädala pärast jahtima ainsat suurt tiitlit, mis tema auhinnakapist veel puudu on. EM-finaalturniiril mängib Prantsusmaa esimese kohtumise 15. juunil Saksamaa vastu. 19. juunil kohtutakse Ungari ja 23. juunil Portugaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles