Karistada saanud rallimees: vabandan sõnakasutuse pärast

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mads Östberg Sardiinia rallil.
Mads Östberg Sardiinia rallil. Foto: ANDREAS SOLARO/AFP/Scanpix

Norra rallisõitja Mads Östberg vabandas väljaütlemiste pärast Sardiinia rallil.

«Viimased 24 tundi on olnud väga erilised. Lõpetasime hea ralli Sarniinias, kuid tegin seal midagi, mida ei tohiks teha. Sestap soovin vabandada enda sõnade eest ühe kiiruskatse finišis. Ma tean, et tegin vea ja see oli lihtsalt tollel hetkel keevaliste tunnete väljendus. Teen kõik selleks, et säärane asi ei korduks tulevikus,» sõnas Östberg, kes tänas oma fänne toetuse eest, mis talle pärast rallit saabusid.

FIAle oli pinnuks silmas Östbergi intervjuu Sardiinia ralli 18. kiiruskatse finišis. Norralane oli endast väljas, sest katsel purunes rehv.

Intervjuud andes kasutas Östberg neli korda ingliskeelset vandesõna fucking, mille tõlgime eesti keelde leebemasse versiooni. «Olen nii kuradi pahane, kogu aeg midagi juhtub,» alustas norralane, kes maadles eile ka tõsise pidurimurega. «Need kuradi s***d rehvid. Ma ei puutunud midagi, aga kohe läks rehv katki. Kurat küll, olen nii kuradi väsinud sellest.»

Lisaks 1000 euro suurusele rahatrahvile karistati Östbergi tingimisi 25 punkti kaotusega, kui ta peaks sel hooajal veel intervjuudes ropendama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles