USA lahtiste meister lõpetas pikaaegse treeneriga koostöö: ta oli midagi enamat kui treener

Karl-Joosep Küngas
Copy
Bianca Andreescu ja Sylvian Bruneau koostöö tipphetk oli mõistagi USA lahtiste võidutrofee.
Bianca Andreescu ja Sylvian Bruneau koostöö tipphetk oli mõistagi USA lahtiste võidutrofee. Foto: Juergen Hasenkopf/Scanpix

Tunamullu tennise USA lahtistel meistrivõistlustel triumfeerinud Bianca Andreescu otsustas lõpetada pikaaegse koostöö Sylvain Bruneau'ga.

Bruneau alustas Andreescuga koostööd juba neli aastat tagasi, kuid viimasel ajal pole tulemused olnud enam rahuldavad. Kui 2019. aastal võitis Rumeenia juurtega Kanada tennisist USA lahtised meistrivõistlused, siis pärast seda on ta WTA-tuuril finaali jõudnud ainult korra ja seda tänavu Miamis.

Viimaseks turniiriks jäi nende koostöös Prantsusmaa lahtised meistrivõistlused, kus 20-aastane Andreescu langes juba avaringis sloveenitari Tamara Zidanseki vastu. Koostööd jäi maailma edetabeli seitsmes naine aga ilusate sõnadega meenutama.

«Raske südamega teatan, et oleme ühiselt otsustanud lõpetada koostöö. Meie sõprus jääb igavesti kestma ja olen väga tänulik selle nelja aasta eest, mil tegime koostööd ja saavutasime väga palju. Sylvian oli rohkem kui treener, ta on osa perekonnast,» sõnas Andreescu sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles