Logan Paul skandaalsest videost: jääge kurat vait! (1)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Logan Paul.
Logan Paul. Foto: Lynne Sladky

Juutuuberist poksija Logan Paul sai vihaseks inimeste peale, kes arvavad, et Floyd Mayweather andis talle pühapäeval peetud poksimatšis armu.

Internetis levis pärast matši video, mis andis kõvasti hoogu juttudele, nagu oleks võitluse tulemus kokku lepitud. Nimelt tabas Mayweather tugeva parema käe löögiga Loganit näkku, kes kaotas seepeale tasakaalu ning oli põrandale kukkumas. Viimasest päästis teda näiliselt vaid Mayweather ise, kes hoidis vastast oma haardega püsti.

Seetõttu on fännid veendunud, et Mayweather tassis vastase kaheksast kolmeminutilisest raundist lihtsalt läbi. Paul ei taha sellest jutust aga midagi kuulda.

«Näen, ühte narratiivi liikumas. Ma räägin sellest hetkest, kus Floyd lõi mind ja ma natukene toetasin tema peale. Tundus, nagu ma oleksin lodev. Inimesed proovivad väita, et ta lõi mind nokauti, püüdis kinni ja hoidis mind jalgel, et matš saaks kaheksa raundi kesta. Jääge kurat vait! Lihtsalt jääge vait! Ärge püüdke alavääristada seda, mis juhtus,» sõnas Paul.

«Jah, ta sai mulle heade löökidega pihta, kuid ma polnud kunagi teadvuseta. Ta ei löönud mind nokauti. Ta ei hoidnud mind üleval. Ta proovis mind lõpetada, aga ei suutnud. See oli suurepärane matš,» lisas ta.

Et tegu oli näidismatšiga, jäi võitja välja kuulutamata. Küll aga oli mõlemal mehel kopsakas palgapäev. Mayweather teenis hinnanguliselt 100 ning Paul 20 miljonit dollarit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles