Treener, kelle ametisse nimetamine oli selge vaid ühe tujukiga

Postimees Sport
Copy
Maurizio Sarri suitsetamas 2019. aasta Euroopa liiga finaalis, kui oli veel Londoni Chelsea peatreener.
Maurizio Sarri suitsetamas 2019. aasta Euroopa liiga finaalis, kui oli veel Londoni Chelsea peatreener. Foto: DARKO BANDIC/AP/Scanpix

Itaalia kõrgliigaklubi Rooma Lazio andis uue peatreeneri palkamisest teada vaid pelgalt ühe tujukiga (teisisõnu emotikoniga). Sigaretipilt Lazio ühismeedias viitas sellele, et Lazio uueks peatreeneriks saab Maurizio Sarri.

62-aastane Sarri on tuntud kui ahelsuitsetaja ning on alatasa jäänud pahega ka kaamerasilma ette. Aastatel 2019-20 oli Sarri Torino Juventuse peatreener, eelnevalt on ta juhendanud ka näiteks Londoni Chelseat ja Napolit.

Lazio pidi uut juhendajat otsima hakkama pärast seda, kui nende teenekas mängija ja kuni lõppenud hooajani peatreeneri ametit pidanud Simone Inzaghi ei soovinud sõlmida uut lepingut. Hiljem selgus, et Inzaghi oli käed löönud Milano Interiga.

Teeneka Sarri palkamisega loodab Lazio hakata taas võitlema koha eest Meistrite liigas. Itaalia kõrgliigas pääsevad Meistrite liiga alagrupiturniirile neli esimest klubi. Viies ja kuues klubi mängivad Euroopa liigas ja seitsmes meeskond alustab Euroopa liiga kvalifikatsiooniturniirilt. Lazio oli lõppenud hooajal kuues, seega mängitakse uuel hooaja tugevuselt teises eurosarjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles