Usaldusväärne allikas avaldas, et Mike Tyson astub suve lõpus taas poksiringi

Postimees Sport
Copy
Mike Tyson.
Mike Tyson. Foto: Etienne Laurent/EPA/Scanpix

Endine raskekaalu meister Mike Tyson tuli novembris taas poksiringi, kui kohtus Roy Jones juunioriga. Tysoni treener Rafael Cordeiro avaldas, et poksimaailma legend astub jälle ringi septembris.

Raudrusikaks ristitud Tysoni vastane pole veel teada, kuid Cordeiro rääkis intervjuus MMA Fightingule, et vanameister valmistub juba uueks katsumuseks.

«Me jätkame treeningutega. Ta on sportlane ja teeb seda tegelikult kogu aeg. Ma arvan, et septembris astub ta taas ringi. Ma ei tea, kellega ta vastamisi läheb, sest tema ettevõte Legends Only League peab praegu läbirääkimisi telekanalitega. Seejärel selgub ajakava, aga meil treeningud käivad. Me tuleme septembris ringi,» oli Cordeiro kindel.

Tyson asutas Legends Only League nimelise firma 2020. aasta juulis, et erru läinud poksijad saaksid soovi korral taas matše pidada. Novembris toimus Los Angeleses Jonesi ja Tysoni matš, mis oli legendi jaoks esimene võitlus pärast 15- aastast pausi.

Matš osutus rahaliselt tulusaks ettevõtmiseks, kinnitamata andmetel vaatas tasulisest teleteenusest nende matši kümneid miljoneid inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles