Djokovic vs. Nadal: Prantsusmaa lahtiste poolfinaal tuleb finaalivääriline

Postimees Sport
Copy
Novak Djokovic (vasakul) ja Rafael Nadal.
Novak Djokovic (vasakul) ja Rafael Nadal. Foto: GREGORIO BORGIA/AP/SCANPIX

Maailma esireket Novak Djokovic oli Prantsusmaa lahtiste veerandfinaalis neljas setis 6:3, 6:2, 6:7 ja 7:5 parem Matteo Berrettinist (ATP 9.) ja läheb poolfinaalis vastamisi Rafael Nadaliga (ATP 3.).

Nadal alistas veerandfinaalis Diego Schwartzmani (ATP 10.) 6:3, 4:6, 6:4, 6:0. Djokovic ja Nadal on karjääri jooksul kohtunud tenniseväljakutel 57 korda, ühe kohutmise rohkem on võitnud 34-aastane serblane.

Saviliivaväljakutel on aga peal hispaanlane 19:7 ning Prantsusmaa lahtistel on Djokovic suutnud Nadali alistada vaid korra, seitse korda on peale jäänud maailma kolmas reket. 2020. aasta Prantsusmaa lahtistel kohtusid mehed finaalis, 6:0, 6:2 ja 7:5 võiduga teenis oma 13. Pariisis toimuva suure slämmi esikoha Nadal.

Teise poolfinaalis kohtuvad Stefanos Tsitsipas (ATP 5.) ja Alexander Zverev (ATP 6.).

Prantsusmaa lahtiste poolfinaalis ja finaalis on otsepildis nähtavad Postimehes. Meeste poolfinaalidega tehakse algust reedel kell 16.00. Neljapäeval selgitatakse aga naisüksikmängu finalistid. Esimeses poolfinaalis on vastamisi Anastassija Pavljutšenkova (WTA 32.) ja sloveenitar Tamara Zidanšek (WTA 85.). Teise finalisti selgitavad 25-aastane tšehhitar Barbora Krejcikova (WTA 33.) ja 25-aastane kreeklanna Maria Sakkari (WTA 18.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles