EM-etapil osaleb viis Eesti rallipaari, Linnamäe on nimekirjas võistluskeelu saanud kaardilugejaga

Postimees Sport
Copy
Georg Linnamäe.
Georg Linnamäe. Foto: Erakogu

Järgmisel nädalal alustatakse Poolas autoralli Euroopa meistrivõistluste hooajaga. Avaetapil osaleb koguni viis Eesti rallipaari. Sardiinia MM-rallil karmi avarii teinud eorg Linnamäe on aga ka Poola stardinimekirjas ning tema kaardilugejaks on Volodõmõr Korsia, kes sai MM-sarjas kuuekuulise võistluskeelu.

Stardinimekirja avanumberiks on venelane Aleksei Lukjanjuk, kelle tiimikaaslaseks on EMi avaetapil Roland Poom (Citröen). Eestlase kaardilugejaks on britt Darren Garrod.

Linnamäe on nimekirjas Volkswagen Polo R5-autoga ning kaardilugejaks on taas tema tavapärane navigaator Korsia. Ukrainlane andis aga Portugali rallil positiivse koroonaproovi, kuid kuna ta ei edastanud positiivset PCR-testi korraldajatele otsustati teda karistada pooleaastase võistluskeeluga MM-etappidel. Küll aga ei sega keeld tal startida EM-rallidel.

Eestlastest on stardirivis veel Gregor Jeets ja Timo Taniel (Škoda Fabia Evo), Rally3 autoga teed oma hooaja avastardi Ken Torn, kaardilugejaks Kauri Pannas. Rally4 masinal on rajal Kaspar Kasari ja Rainis Raidma. Mõlema rallipaari autodeks on Ford Fiesta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles