VIDEO Djokovici libahundi ulgumist meenutanud karje kajas tühjaks jäänud tribüünidele

Postimees Sport
Copy
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: JB Autissier via www.imago-images.de/Scanpix

Prantsusmaa lahtistel leidis kolmapäeva õhtul aset imelik vahejuhtum, kus Novak Djokovici (ATP 1.) ja Matteo Berrettini (ATP 9.) vahelist matši olid vaatama tulnud pealtvaatajad, kes kupatati aga enne kella 23 tribüünidelt minema, sest Pariisis hakkas kehtima komandanditund. Nii kajaski Serblase libahundi ulgumist meenutanud võidukarjele vastu tühi areen.

Maailma esireket alistas veerandfinaalis neljas setis 6:3, 6:2, 6:7 ja 7:5 Berrettini, kuid vahetult enne viimase seti algust kamandati pealtvaatajad areenilt minema, sest Pariisis hakkas kehtima liikumiskeeld. Pealtvaatajad lahkusid tribüünidelt valjuhäälselt ning mäng otsustati selleks hetkeks peatada.

«Mul polnud väljakult lahkumise vastu midagi, sest mulle tunduski, et vajasin väikest pausi, et teha restart,» kommenteeris kolmanda seti kaotanud Djokovic olukorda.

Djokovic äratas tähelepanu ka mängu lõpus tehtud võidumöirgega, mis meenutas tema endise treeneri ja tippmängija Boris Beckeri arvates libahunti. «Need olid nagu libahundi karjed. Ta mängis piiri peal ja näitas ilmekalt, millise surve all ta oli,» ütles Becker Eurospordi otseülekandes.

Serblase poolfinaali vastaseks on Prantsusmaa lahtiste kroonimata kuningas Rafael Nadal, kes on võitnud turniiri 13 korda. Poolfinaale ja finaale näeb alates neljapäevast otsepildis Postimehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles