Mayweatheri ja Pauli poksimatš teenis telepiletite pealt oodatust rohkem

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Logan Paul vs. Floyd Mayweather.
Logan Paul vs. Floyd Mayweather. Foto: Jasen Vinlove

Floyd Mayweatheri ja Logan Pauli poksi näidismatšile müüdi miljon tasulist telepiletit.

Kuna ühe tasulise telepileti hind oli 49,99 dollarit, teenis matš ainuüksi teletulu 50 miljonit dollarit (41 miljonit eurot). Lepingu järgi kuulub pool sellest rahast Mayweatherile. Kõigi aegade ostetuimate poksimatšide nimekirjas platseerus matš 25. kohale, kirjutab USA Today.

Sedavõrd suur piletite müük on mõnevõrra üllatus. Tasuliste telepiletite müügi arvutamisele spetsialiseerunud ajakirjanik Dave Meltzer hindas matši järel, et müügiks läks 600 000 – 650 000 piletit. Samas tunnistas ta, et nii varajases faasis on väga keeruline täpset hinnangut anda.

44-aastane Mayweather on olnud osaline neljas poksiajaloo ostetuimas matšis. Rekord kuulub Mayweather vs. Manny Pacquiao matšile, mis müüs 4,6 miljonit telepiletit. Mayweather vs. Conor McGregor sai tulemuseks 4,3 miljonit, Mayweather vs. Oscar De La Hoya 2,48 miljonit ning Mayweather vs. Canelo Álverez 2,2 miljonit telepileti müüki.

Ööl vastu esmaspäeva peetud vastasseis kestis kõik kaheksa raundi. Et tegu oli näidismatšiga, siis võitjat välja ei kuulutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles