Tottenhami fännid ei uskunud oma silmi: mis asja Paskotši käes hoiab?

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Eesti jalgpallikoondis krooniti Balti turniiri tšempioniks.
Eesti jalgpallikoondis krooniti Balti turniiri tšempioniks. Foto: Sander Ilvest

Tottenhami jalgpalliklubi akadeemiasse kuuluv 18-aastane keskkaitsja Maksim Paskotši krooniti Eesti koondisega eile Balti turniiri võitjaks. See saavutus ei jäänud märkamata Tottenhami jalgpalliklubil, kes õnnitles sotsiaalmeedia vahendusel eestlast.

Kuue miljoni jälgijaga Tottenham lisas Twitterisse pildi, millel Paskotši hoiab käes võidutrofeed. «Suured õnnesoovid meie noorpallurile Maksim Paskotšile Balti karika võidu puhul!» kirjutas jalgpalliklubi.

Mõnele Tottenhami jälgijale andis selline postitus aga suurepärase võimaluse nalja visata. Tuli ju Londoni klubi viimati Inglismaa meistriks 61 aastat tagasi. Viimase trofee võitis klubi aga 2008. aastal, mil krooniti liigakarika võitjaks.

«Mis see metallist asi tema käes on?» küsis üks vutifänn. «Seda nimetatakse karikaks. Ma tean, et Tottenhami fännid pole selle terminiga tuttavad, aga seda on võimalik saada, kui võidad mõne võistluse,» sai ta vastuseks.

Ent naljaninadest netikommentaatoreid oli teisigi. «Kas on mingi võimalus tema käest karikat laenata? Meie auhinnakapp pole viimased 30 aastat uuenenud!» kirjutas klubi poolehoidja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles