Tõnnissaare ja Maljutini matš avab Eesti MMA-aasta

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tõnissaar (mustades pükstes).
Ott Tõnissaar (mustades pükstes). Foto: SCANPIX

3. märtsil peab Eesti MMA (sportlik abavõitlus) võitleja Ott Tõnissaar (6 võitu, 0 kaotust) matši Venemaa tõusva tähe Mihhail Maljutiniga (21 võitu, 9 kaotust). Matš toimub Peterburis ning peetakse kergekaalus (-70,3 kg).

«See on minu senise võitlejakarjääri kõige tugevam vastane,» kommenteeris Tõnissaar. «Kõige raskem on treeningpartnerite leidmine. Hetkel treenin nii Tartu spordiklubis Võimla kui ka Tallinnas 3D Treeningus. Kui kõik sujub, sõidan paari nädala pärast valmistuma Soome klubisse GB Gym, kus teiste tugevate võitlejate hulgas treenib ka veebruari keskel maailma esiliigas UFC debüüdi tegev Anton Kuivanen,» lisas Tõnissaar.

Tõnissaar (26) on seni kõik oma profimatšid võitnud kas alistuse või tehnilise nokaudiga. 2006. aastal vabavõitlusega algust teinud mehel on lisaks ette näidata brasiilia jiu-jitsu Euroopa meistrivõistluste avatud kaalu 3. koht (siniste vööde arvestuses). Mihhail Maljutin (30) on oma profikarjääri jooksul pidanud 30 matši, millest 17 on lõppenud otsusega – see tähendab viis korda rohkem ringikogemust kui Tõnissaarel. Värskelt tippliigaga Bellator lepingu sõlminud Maljutin võistles ka viimasel M-1 üritusel Fedor vs Monson, kus nokauteeris oma vastase vähem kui minutiga.

Matš toimub Venemaa uue promotsiooni Lion’s Fights avaürituse peamatšina. Treenerina läheb Otiga kaasa Priit Mihkelson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles