Sõjakirves maha maetud: Eesti koondislane naaseb klubisse, kust kaks aastat tagasi päevapealt minema löödi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Andrus Raadik
Andrus Raadik Foto: Mihkel Maripuu

Tänavu Tallinna Selveri ridades palle maha löönud Eesti võrkpallikoondise nurgaründaja Andrus Raadik siirdub uueks aastaks taas piiri taha, tõmmates selga Soome kõrgliigaklubi Savo Volley särgi. 

Savo klubi on 34-aastase Raadiku jaoks tuttavaks paigaks, sest nende ridades pallis ta ka vahemikus 2016–2019. Toonane periood lõppes aga suure tüli saatel, kui nurgaründaja otsustas avalikult kritiseerida nii klubi juhtkonda kui ka peatreenerit ebainimliku treeninggraafiku tõttu.

Päev pärast sõnavõttu otsustas klubi juhtkond Raadiku vaibale kutsuda ja teatas, et reeglite rikkumise tõttu on otsustatud eestlasega leping enne tähtaega lõpetada. «Mängija lepingus on punkt, kus on kirjas, et ta ei tohi meeskonna siseasju avalikkuses lahata. Raadik eksis selle reegli vastu,» oli klubi tegevjuhi Timo Perälä napisõnaline kommentaar toona Soome meediale.

Pärast seda jõudis Raadik mängida Türgis ja Tuneesias, kuniks tänavuseks aastaks kodumaale naasis. Suve alguses kolis ta soomlannast elukaaslase ja lapsega üle lahe Soome, mistõttu oli põhjanaabrite juures jätkamine ootuspärane samm. 

Raadik ise kommenteeris Savosse naasmist ühismeedias lühidalt, ent tabavalt: «Vana arm ei roosteta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles