Peatreenerina jätkav Rannula kinnitab: Pärnu läheb eurosarja

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Heiko Rannula
Heiko Rannula Foto: Tairo Lutter

Tänavu Eesti meistrivõistlustel Pärnu Sadama korvpallimeeskonna hõbedale tüürinud Heiko Rannula jätkab klubi eesotsas ka tuleval hooajal, mil ta saab oma juhendamisoskust proovile panna ka tugevuselt neljandas eurosarjas ehk FIBA Europe Cup'il.

«Lahtisi otsi [seoses Europe Cup'iga] veel on, aga kindel on see, et me seal osaleme. See, kas me alustame alagrupiturniirilt või eelringist sõltub ka teistest asjadest: palju meeskondi üldse osaleb ja mis tasmel meeskonnad [eurosarja] tulevad. Kõik pole meie kätes ja mõlemad variandid on veel olemas. Aga seda võin täna kinnitada, et me kindlasti [eurosarjas] osaleme,» sõnas Rannula klubi ühismeediasse postitatud videointervjuus. 

Meeskonna komplekteeritusest rääkides juhendaja liiga konkreetseks ei läinud, kuid avaldas lootust, et pool tiimist võiks samaks jääda. «Kõigepealt tegeleme Eesti mängijate värbamisega. Eks Märdi (Märt Rosenthali - K.J) Tartusse minek lõi kaardid vähe sassi, aga töö kõikidel positsioonidel käib. Kui tahame olla Euroopas konkurentsivõimelised, siis peame saama korraliku põhituumiku,» jätkas Rannula. 

Oma rolli komplekteerimisel mängib juhendaja ka asjaolu, et uuel hooajal mängib Eesti korvpalli kõrgliigas üks võistkond rohkem. «Kuna üks sats on juures, siis läheb kõvaks võitluseks ja Eesti mängijad on praegu hinnas. Nimesid veel nimetada ei saa, sest keegi pole jah/ei öelnud, kuid nädala-kahe jooksul loodame targemad olla,» lausus Rannula. 

Piiri tagant on Pärnu valmis tooma maksimaalselt kolm mängijat, ühenduses on sealjuures oldud ka oma mulluse veduri Edon Maxhuniga, kellel on siiski laual ka kopsakamaid pakkumisi teistelt välisklubidelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles