FOTO Tiimikaaslased pühendasid väravad Eriksenile: Chris, ma armastan sind!

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Belgia staar Romelu Lukaku tähistas oma esimest väravat Venemaa vastu kaamera juurde jooksmise ning Christian Erikseni toetamisega.
Belgia staar Romelu Lukaku tähistas oma esimest väravat Venemaa vastu kaamera juurde jooksmise ning Christian Erikseni toetamisega. Foto: ANTON VAGANOV/SCANPIX

Jalgpalli EMil on Belgia ja Taani küll rivaalid ja alagrupikaaslased, kuid Christian Erikseni terviserike šokeeris kõiki. Sestap ei pidanud Belgia täht Romelu Lukaku paljuks pühendada oma esimest väravat just taanlase auks.

28-aastane kesktormaja avas eile Venemaa vastu skoori kümnendal minutil ning jooksis pärast palli võrku löömist kaamera juurde. «Chris, Chris, ma armastan sind!» ütles Lukaku.

Eriksen ja Lukaku on vanad tuttavad, sest lisaks tippjalgpallis tiirlemisele on nad klubikaaslased Milano Interis, kes lõpetas tänavu Torino Juventuse valitsemisaja ja krooniti Itaalia meistriks.

Lukaku polnud eile aga ainus Interi mängumees, kes võrku sahistas ning tabamuse Eriksenile pühendas. Maroko kohtus maavõistluskohtumises Burkina Fasoga ning võitis Achraf Hakimi 51. minuti tabamusest 1:0.

Hakimi näitas näppudega kahte ja nelja ehk numbrit 24, mis on Erikseni Interi mängusärgi peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles