Taani koondise arst kinnitas, et Eriksen sai infarkti (2)

Karl Mihkel Eller
Copy
Taani koondise mängijad infarkti saanud Christian Erikseni ümber.
Taani koondise mängijad infarkti saanud Christian Erikseni ümber. Foto: Friedemann Vogel/EPA/Scanpix

Taani jalgpalliliit andis pühapäeval pressikonverentsi, kus jagasid kommentaare laupäeval toimunud jalgpalli EM-finaalturniiri kohtumises Soomega osalenud isikud. Taani koondise arst Morten Boesen kinnitas, et terviserikke saanud Christian Eriksen sai väljakul infarkti.

«Ta polnud teadvusel. Ta sai infarkti. Kui lähedale me surmale jõudsime? Ma ei oska öelda. Ma ei oska kommenteerida, miks selline asi juhtus,» ütles Boesen pressikonverentsil, vahendas Soome rahvusringhääling (YLE).

Taani peatreener Kasper Hjulmand avaldas pressikonverentsil, et tema arvates poleks pidanud kohtumine pärast Erikseniga juhtunut jätkuma. Samas oli Euroopa jalgpalliliit (UEFA) pakkunud välja ka alternatiivi, et mäng oleks lõpuni mängitud pühapäeva keskpäeval. Selles valikus oli Hjumlandi arvates parem kohtumine kohe lõpuni mängida.

«Tagasi vaadates oli vale anda mängijatele kaks varianti. Mängijad olid šokis. Nad ei teadnud sel hetkel, kas nende parim sõber on surnud või mitte. Nad pidid otsustama, kas mängida kohe või jätkata järgmisel päeval,» ütles Hjumland.

«Me poleks pidanud mängima. Oleksime pidanud koju sõitma ja vaatama, kuidas olukord laheneb. See oli mängijate jaoks raske otsus. Oli vale, et mängijad sellisesse olukorda sattusid,» lisas peatreener.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles