Eriksen jagas esimesi kommentaare pärast väljakul saadud infarkti

Rasmus Vatter
, Suvereporter
Copy
Christian Eriksen mängus Soomega.
Christian Eriksen mängus Soomega. Foto: Markku Ulander via www.imago-images.de/Scanpix

Taani koondise jalgpallur Christian Eriksen suhtles avalikkusega esimest korda pärast laupäeval Soome koondise vastu mängides saadud infarkti ning kinnitas, et tunneb end juba paremini.

«Tahan kõiki tänada, ma ei anna alla. Tunnen ennast paremini, aga soovin aru saada mis minuga üldse juhtus. Tahan tänada kõiki selle eest, mis nad minu jaoks teinud on,» vahendas Gazzetta dello Sport taanlase sõnu,

Taani jalgpalliliit andis pühapäeval pressikonverentsi, kus jagasid kommentaare laupäeval toimunud jalgpalli EM-finaalturniiri kohtumises Soomega osalenud isikud. Taani koondise arst Morten Boesen kinnitas, et terviserikke saanud Christian Eriksen sai väljakul infarkti. 

«Ta polnud teadvusel. Ta sai infarkti. Kui lähedale me surmale jõudsime? Ma ei oska öelda. Ma ei oska kommenteerida, miks selline asi juhtus,» ütles Boesen pressikonverentsil

«Ma olen Christianiga täna mitu korda rääkinud ja ta tunneb ennast hästi. Võistkonnakaaslased on saanud samuti Christianiga suhelda,» kinnitas arst, et Erikseni seisund on paranenud.

Taani koondis peab oma järgmise kohtumise neljapäeval Belgia vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles