Eesti krossisõitja põdes enesele teadmata läbi koroonaviiruse, kuid tundis alles hiljem selle mõjusid

Karl-Joosep Küngas
Copy
Erki Kahro.
Erki Kahro. Foto: Rauno Kais

Eesti krossisõitja Erki Kahro on üks neist inimestest, kes nakatus koroonaviirusega, kuid tal endal polnud sellest aimugi. Nüüd tunneb ta selle haiguse järelmõjusid.

Kahro hooaja avastart polnud kõige parem ning pärast võistlust tundis ta meeletut kurnatust. Peagi sai ta kõigele jälile. «Minu konditsioon pole olnud just normaalne viimasel ajal ning olen ennast tundnud väga väsinult ja sestap pidin väikese pausi võtma. Lõpuks sain teada, et olen koroonaviiruse läbi põdenud,» selgitas Kahro sotsiaalmeedias.

Kui selles poleks midagi erilist, siis Kahro isegi ei teadnud, et ta koroonaviirusega nakatunud oleks. Ta tundis end küll kuu tagasi veidi heledalt, kuid ei midagi liiga hullu. «Kui kuu tagasi treeninglaagrist tulime, siis tundsin end veidi kehvasti, kuid kõik läks üle. Nüüd on siiski märgata, et koroonaviirus on oma jälje jätnud.

Vererõhk on selgelt tõusnud ja koormuse tõstmisel läheb hingamine väga raskeks. Olen siiski juba olukorda arutanud arstidega ja hooega võib korrapäraselt jätkuda Eesti meistrivõistlustega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles