PM BELGIAS ⟩ Kollo Kortrijki õnnetust saalist: lõpetame selle jutu ära, ise tuleb peeglisse vaadata

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Kristo Kollo (paremal).
Kristo Kollo (paremal). Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste võrkpallikoondis kaotas Euroopa Kuldliiga poolfinaalis 2:3 Türgile, mis tähendab, et meie rahvusesinduse õnnetu ajalugu Belgia väikelinnas Kortrijkis sai jätku

Nurgaründaja Kristo Kollo ei tahtnud pärast kohtumist õnnetu saali kohta aga midagi kuulda, lausudes otse ja ausalt, et selle kaotuse sepistasid mehed endale ise.  

«Lõpetaks selle saali süüdistamise ära. See, et meil on siin kehv minevik, seda ei saa endaga kaasas kanda,» alustas Kollo. «Siin tuleb ikkagi peeglisse vaadata. Kui oled 2:0 ees... raske on midagi kommenteerida. Ilmselgelt lasime ise jala sirgu, muutusime pehmemaks ja oligi karistus käes. Ega nemad väga juurde ei pannud: kui siis servil.»

«Esimesed kaks geimi me ei lasknud neil mängida. Nad ei saanud ühtegi temporünnakut, kogu mäng käis positsioonidelt 4, 2 või 1. No johaaidii! Kolmas-neljas-viies geim oli meie serv pehmem ja igasugune kaitsliikumine muutus ka pehmemaks. Selle taha tänane mäng jäigi. Me oleks pidanud nahhaalsuse ja agresiivsuse lõpuni säilitama, aga noh, mis seal ikka,» sõnas nurgaründaja pärast kohtumist frustreerunult. 

Küll kinnitas ta, et see on mängujärgne emotsioon. «Kuna meil on noori mehi palju, siis väljakul ei saa frustratsiooni väga välja näidata. Eks neil on neid positiivseid kogemusi vaja ja arvan, et see mäng oli väga heaks õppetunniks kõigile, aga rohkem siis noorematele,» lausus 15 punkti toonud Kollo lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles