FOTOD ⟩ USAs sõideti otsa võistlusel osalenud jalgratturitele, mitu sportlast on kriitilises seisus haiglas

Postimees Sport
Copy
Ratas politsei poolt laskudes peatatud kaubiku kapotil.
Ratas politsei poolt laskudes peatatud kaubiku kapotil. Foto: JIM HEADLEY/THE WHITE MOUNTAI/Reuters/Scanpix

USAs Arizonases toimunud rattavõistlusel sai kuus jalgratturit raskelt viga, kui auto neile otsa sõitis. Juht põgenes sündmuskohalt, politseil õnnestus ta hiljem tabada, kuid auto peatamiseks kasutati tulirelvasid.

Intsident leidis aset maanteerattavõistlusel Bike the Bluff, kus pärast vahejuhtumit tuli kiirabil esmaabi osutada mitmetele sportlastele, kellest neli on kriitilises seisundis haiglas. 35-aastane autojuht, kes ratturitele otsa sõitis põgenes, kuid politsei suutis ta tabada ent oli sunnitud kasutama tulirelva ning mees on raskete vigastustega haiglas.

Juhtunu asjaolud on veel segased, kuid esmase info kohaselt hakkas auto oma sõidureast kõrvale kalduma ning sõitis seejärel ratturitele otsa. «Me ei tea veel täpset põhjust, kuid ta sõitis ratturitele tahtlikult otsa,» ütles Show Low politseinik Brandon Clark.

Bike the Bluff võistlusel selgitati ka Arizona osariigi meistrid.

Arizonas Show Lows toimunud intsidendi järgne vaatepilt. Teel lebavad purunenud jalgrattad.
Arizonas Show Lows toimunud intsidendi järgne vaatepilt. Teel lebavad purunenud jalgrattad. Foto: JIM HEADLEY/THE WHITE MOUNTAI/Reuters/Scanpix
Ratturitele otsa sõitnud kaubik, mille peatamiseks oli politsei sunnitud kasutama relva. Autojuht viibib kriitilises ent stabiilses seisus haiglas.
Ratturitele otsa sõitnud kaubik, mille peatamiseks oli politsei sunnitud kasutama relva. Autojuht viibib kriitilises ent stabiilses seisus haiglas. Foto: JIM HEADLEY/THE WHITE MOUNTAI/Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles