PM Belgias ⟩ Oliver Venno: eilne kaotus oli veel hinges, kuid oluline oligi sellest üle olla

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Oliver Venno Belgia vastu punkti toomas.
Oliver Venno Belgia vastu punkti toomas. Foto: CEV

Eesti meeste võrkpallikoondisel jäi Euroopa Kuldliigast lisaks kolmanda koha medalitele näppude vahele seitse võitu ja üks kaotus. Paraku tuli see allajäämine poolfinaalmängus Türgi vastu, kuid pronksimatši võiduga tõestasid mehed, et neis on sisu. 

Tavaliselt on kolmanda koha mäng rohkem võitlus iseenda kui vastasega, sest pettumus on meestel hinges. Nii eile kui ka täna Eesti rünnakuvankrit vedanud Oliver Venno kinnitas, et meie koondis polnud selle koha pealt mingi erand, kuid õnneks suudeti kaotusvalust üle olla. 

«Midagi pole teha, sellest tuleb lihtsalt üle olla. Kord võidad, kord kaotad, kuid oluline on üle olla ning järgmine päev kohe uuesti keskenduda. Seda me ka suutsime,» lausus täna 15 punkti toonud diagonaalründaja.  

Kokkuvõtlikult võib tema sõnul Kuldliigas näidatud mänguga rahule jääda ning tänanegi mäng näitas meeskonna teatud küpsust. «Tänane kohtumine algas meie jaoks ilusasti, kaks esimest geimi olid ilusad. Kolmandas lasime jala veidi sirgu, kuid belglased ei surunud nii võimsalt kui Türgi eile ning suutsime ikkagi 3:0 võita. Eks ta kahju ole, et eile pähe saime ja see oli meil meeles, kuid suutsime keskenduda ja võidu koju tuua,» jätkas Venno. 

Kui kolmanda geimi alguses Belgia hambaid hakkas näitama, siis kas veidi tekkis deja vu mõtted ka pähe? «Seda mitte, lihtsalt oligi nii, et jäime veidi pehmemaks, kuid üritasime ikkagi teineteist utsitada ja suutsime 3:0 ära võita,» lausus Venno ning kinnitas, et eilne allajäämine oli meestel hinges ka veel täna hommikul. 

«Nagu eile ütlesin: 2:0 pealt 2:3 kaotada on kõige valusam kaotus üldse. See oli kõigil hinges, aga sellest pidigi lihtsalt üle olema,» sõnas ta lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles