Ralliportaal: Evans jätkab Toyotas ka tuleval hooajal, Lappi võib hakata Ogier'ga autot jagama

Karl-Joosep Küngas
Copy
Elfyn Evans.
Elfyn Evans. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Autoralli MM-sarjas on vaikselt loksumas paika ka sõitjatekohad järgmisel hooajal. Kui Hyundai on juba teatanud, et nii Ott Tänak kui ka Thierry Neuville jätkavad nende ridades, siis Toyota ühtegi avaldust pole teinud. Siiski annab ralliportaal Dirtfish teada, et nende allikate sõnul jätkab Elfyn Evans just Jaapani autotootja rallimeeskonnas.

Evans, kes liitus Toyotaga 2020. aastal, on selle ajaga tõusnud tõeliseks tiitlinõudlejaks. Mullu jäi ta väga napilt ihaldatud trofeest puudu ning tänavu on ta hetkel meeskonnakaaslase Sebastien Ogier lähim jälitaja.

Dirfish teatas, et nende allikad nii Toyotas kui ka M-Spordis on kinnitanud Evansi jätkamist praeguses meeskonnas. Rallisõitja ise kindlalt midagi ei väida.

«Midagi pole veel selge. Oleme küll nendel teemadel arutanud, sest selline aeg aastast on juba käimas,» selgitas Evans. «Mõned asjad on vaja veel korda saada, kuid see on ka kõik, mida saan hetkel öelda.»

Ralliportaali teatel soovivad meeskonna pealik Jari-Matti Latvala ja tehniline direktor Tom Fowler praegust tuumikut säilitada. Ogier, Evans ja Kalle Rovanperä on sõitnud koos alates möödunud hooajast ning nõnda soovitakse ka jätkata. Kui kahe viimase osas on pilt veidi selgem, siis Ogier'ga suhtlus veel käib tihedalt.

Samuti tuleb esmalt saada paika plaan, mitu rallit soovib suurele karjäärile tänavu joone alla tõmbav Ogier üldse edasi sõita. Sellest sõltub ka Esapekka Lappi saatus, keda Toyota enda ridadesse soovib saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles