Vollekoondise seis on hea, kuid lihvimiskohti jagub

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Kui vastane on sust parem, siis nii lihtsalt on, kuid oma asjad tuleb korrektselt igal juhul ära teha. Just seda nõuab oma mängijatelt ka peatreener Cédric Énard.
Kui vastane on sust parem, siis nii lihtsalt on, kuid oma asjad tuleb korrektselt igal juhul ära teha. Just seda nõuab oma mängijatelt ka peatreener Cédric Énard. Foto: Tairo Lutter

Kuigi võrkpalli Euroopa Kuldliiga ei lõppenud Eesti koondisele ideaalselt ning kuldmedali asemel tuli leppida pronksise autasuga, süstis see nii tegijatesse kui ka kaasaelajatesse sügisest EMi silmas pidades optimismi.

Esmaspäeval algas koondislaste jaoks väljateenitud viienädalane puhkus, pärast mida kogunetaksegi kodust finaalturniiri silmas pidades. Ning kuigi pilt pole paha, on peatreener Cédric Énardi sõnul parandamisruumi veel küllaga. Seda eriti juhul, kui EMil soovitakse kodupublikule kergemat sorti maiuspala serveerida.

«Kui tahame olla konkurentsivõimelised ning EMil üks üllatajatest, siis kõik algab meie servist. Me peame olema võimelised seda lahingut domineerima,» lausus juhendaja pühapäeva hilisõhtul pärast pronksmedali kaela saamist. Põhjus, miks Énard sellele nõnda palju rõhku paneb, on võrdlemisi lihtne: pallingujoone taga ei sõltu sa kellestki teisest, vaid ainult iseendast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles