Kaia Kanepi loobus Tokyo olümpiast

Postimees Sport
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Raul Mee

Ehkki praeguse mitteametliku seisu põhjal saaks Kaia Kanepi koha Tokyo olümpiamängudel osaleva 56 naistennisisti hulgas, teatas mängija Eesti Tennise Liidule, et ta ei sõida Jaapanisse.

Tenniseliidu pressiteate kohaselt saatis Kanepi alaliidule kirja, kus teatas oma otsusest mitte osaleda olümpiamängudel:

«Annan teada enda Tokyo olümpiamängudel mitte osalemisest. Olen olümpiamängudel kahel korral osalenud ning mul on neist väga head mälestused.

Tokyo olümpia COVID’i piirangud on karmid. Lisaks karantiinireeglitele on teadmata, kas publikut tribüünile lubatakse või mitte. Viimase aasta jooksul on enamik turniire toimunud karantiini tingimustes ning tühjade tribüünide ees mängimine on teistsugune emotsioon kui publikuga. Ma soovin, et olümpiamängud jäävad minu mälestusse sellistena, nagu ma neid näinud olen. Kus saan minna vaatama ja kaasa elama teistele Eesti sportlastele ning kus tribüünidel on publik.

Tokyo olümpiamängudest loobumine võimaldab mul võtta Wimbledoni järel paus, mida minu vanuses on füüsiliselt väga vaja, et saaksin valmistuda aastalõpu turniirideks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles