Tallinna Ülikool alistas liidrite heitluses Eclexi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Tallinna Ülikooli naiskonna mängija Pirgit Püü.
KK Tallinna Ülikooli naiskonna mängija Pirgit Püü. Foto: bwbl.lt

Reede õhtupoolikul läksid naiste korvpalli meistriliigas vastamisi kaks Tallinna klubi – KK Tallinna Ülikool ning Eclex. Tasavägise kohtumise võitis TLÜ naiskond 66:61.
 

Mängu esimesed minutid olid tasavägised ning kumbki naiskondadest ei suutnud initsiatiivi haarata. Veerandi lõpuminutitel sai kerge edu Tallina Ülikooli naiskond, seisuks 25:19. Teisel veerandajal hoidis Tallinna Ülikool juhtohjasid kindlalt enda käes. Kuigi mõnelgi  korral kasvatas TLÜ edu pea 10 punktini, oli poolajaks vahe kahanenud 4-punktiliseks 36:32, kirjutab basket.ee.

Teisel poolajal läks üle pika aja juhtima Eclex. Neil ei õnnestunud oma positsiooni hoida ja enne otsustavat kümmet minutit oli ees jälle Tallinna Ülikool 51:48. Viimasel veerandajal olid mänguohjad juba täielikult kodunaiskonna käes. Ükskõik kui palju Eclex ei proovinud, oli TLÜ neist sammu võrra eespool. Kohtumise lõppedes oli Tallinns Ülikooli edu 5-punktiline 66:61.

KK Tallinna Ülikooli parim oli Pirgit Püü 19 punktiga. Mirjam Nikolai lisas 14 silma ja 9 lauapalli. Kertu Jallai oli Eclexi resultatiivseim 16 punktiga. Teda toetasid Merilin Metsalu 14 ja Kerli Haas 12 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles