Vägevas vormis Vetter: ka minu kehvemad visked lendavad üle 90 meetri (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Johannes Vetter.
Johannes Vetter. Foto: Pressfocus/SIPA/Pressfocus/SIPA/Scanpix

Johannes Vetter on võtnud tänavu selgelt sihikule nii odaviske olümpiakulla kui ka maailmarekordi. Sakslane on veendunud, et suudab mõlemad eesmärgid edukalt täita.

Vetter teeb oma järgmise võistluse Soomes Kuortanes, kus püstitas kaks aastat tagasi Eesti rekordi ka Magnus Kirt. Kui toona jäi eestlase arvele 90.61 meetrit, siis Vetteri sõnul lendavad nõnda kaugele ka tema kehvemad visked.

«Ma olen mõistagi enesekindlam kui 2017. aastal MM-kulda võites. Kui sa tead, et suudad oda visata väga kaugele igal võistlusel ja veel ka võita, siis annab see enesekindlust,» sõnas Vetter Soome meediale.

Tänavu on sakslane osalenud kuuel võistlusel ning need ka kõik võitnud. Tema tulemusteks on olnud 87.27, 91.50, 91.12, 94.20, 93.20 ja 96.29. «Isegi kehvemad visked lendavad nüüd üle 90 meetri,» kostis sakslane.

Mehe enda sõnul on teda järgmisele tasemele aidanud parem tehnika ja mõistagi ka tervise paranemine. Nõnda pole ta pärast võistlust enam nõnda väsinud ja sestap pole taastumine nõnda ajakulukas.

Tänavu on mehe kindel siht nii olümpiakuld, maailmarekord ja 100 meetri piiri alistamine. «Kui need tänavu ei tule, siis järgmisel aastal. Kõige olulisem on olla terve ja vältida vigastusi.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles