Hispaania ründeäss langes EMil verbaalse rünnaku alla: sooviti, et mu lapsed sureks

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Alvaro Morata ja tema kaksikutest pojad.
Alvaro Morata ja tema kaksikutest pojad. Foto: David Ramos / POOL/ EPA / Scanpx

Nii mõnelgi jalgpallifännil kipub kohati kaduma piir reaalsuse ja mängu vahel. Nõnda juhtus ka tänavusel EMil, kus Hispaania koondislane Alvaro Morata langes räigete solvangute laviini alla. 

Hispaania alustas EMi kehvasti, kahest esimesest alagrupimängust teeniti vaid kaks viiki. Kõvasti kriitikat sai Morata, kes üsna palju häid võimalusi raiskas. Teises voorus, Poola vastu õnnestus tal siiski üks tabamus kirja saada, ent mäng lõppes 1:1.

«Pärast matši Poolaga ei saanud ma üheksa tundi magada. Mulle saadeti erinevaid ähvardusi ja solvati mu perekonda. Mõned tahtsid, et mu lapsed sureks,» rääkis Morata intervjuus Cope raadiole. «Aga minuga on kõik korras. Võib-olla mõned aastad tagasi oleks see rängalt mõjunud, ent enam mitte nii väga.»

Vaatamata nigelale stardile näitas Hispaania viimase alagrupimängus klassi. Slovakkia murti maha koguni 5:0, tasuks E-grupi teine koht ja pääs play-off'i. Samas polnud Moratal taas parim päev, ta eksis 12. minutil penaltil ja jäigi kuivale. 

«Võib-olla ma pole tõesti oma tööd teinud oodatud tasemel. Saan aru, et mind kritiseeritakse, sest ma ei löö piisavalt väravaid. Aga kõik ähvardajad ja solvajad võiks end panna minu olukorda. See pole meeldiv,» lisas Morata. 

Vutimehel on koos Alice Campello-Morataga kolm poega. Kaksikud Alessandro ja Leonardo sündisid 2018. aasta suvel, kolmas poiss Edoardo mullu septembris. 

EMi kaheksandikfinaalis kohtub Hispaania esmaspäeval Horvaatiaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles