Tänak: kunstlikud asjad rallis pole kunagi head

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Ott Tänak Keenia MM-rallil.
Ott Tänak Keenia MM-rallil. Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Ott Tänak hoiab Keenia MM-rallil pärast kümnendat kiiruskatset kolmandat kohta. Meediatsoonis kostis Hyundai sõitja WRC otse-eetrile, et eeldas tänaseks keerulisemaid tingimusi.

Kui eile pidid katkestama neli WRC-autot ja suuremat sorti probleeme oli ka päeva finišisse jõudnutel, siis tänased katsed on Keenias olnud hõlpsamad ning autodele mõnusamad.

«Eeldasime tänaseks keerulisemaid tingimusi, aga tegelikult on tee sujuv ja pole palju üllatusi. Tundub nagu tavaline ralli, eilne päev oli palju rohkem väljakutsuvam. Täna on pinnas kõva, saab hoida normaalset tempot ja kiirust näidata,» ütles Tänak.

Ta jätkas: «Pärast rajaga tutvumist on korraldajad pannud kurvidesse kive. Kunstlikud asjad pole rallis kunagi head, aga on nagu on.» WRC otse-eetris räägiti hommikul, et kivid paigaldati, et takistada sõitjatel kurve lõikamast.

Tänak kaotab liidrikohta hoidvale Thierry Neuville'ile 56,2 sekundit, teisel positsioonil püsiv Takamoto Katsuta on 28,1 sekundi kaugusel. Sebastien Ogier on neljas, tema kaotab eestlasele 37,6 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles