Võrkpallur Pajusalu: olen väga pettunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu.
Raimo Pajusalu. Foto: CEV.

Meistrite liiga alagrupiturniiri viimases voorus võõrsil Mallorca Portolile 0:3 kaotanud ja liidrikohalt teiseks langenud Raimo Pajusalu koduklubi Roeselare Knack tegutses Eesti koondise temporündaja hinnangul alla igasugust arvestust.

«Mängisime uskumatult kehvasti. Väga loll kaotus. Olen väga pettunud,» avaldas Pajusalu volley.ee'le. «Tõsted jäid aeglaseks. Noorem generatsioon ei vedanud välja – soovida jättis keskendatus. Võib-olla oli põhjus selles, et jõudsime Hispaaniasse ööl vastu mängupäeva ja seetõttu saime trekihalli keskele paigaldatud saalis teha vaid ühe treeningu.»

Portol «kägistas» Knacki ära tõhusa blokiga – vähem kui tuhande pealtvaataja ees mänginud Hispaania klubi teenis sulustamisega koguni 16, külalised aga kõigest kaks punkti. Lisaks lõi Portol kuus, Knack vaid ühe ässa.

Viimaseid kohtumisi põhikoosseisus alustanud ja edukalt tegutsenud Pajusalu sekkus seekord vahetusest teise geimi lõpus, kuid temagi ei suutnud mängu pööret tuua. Kuuest tõstest pooled maha löönud ja neljast servist kahel korral eksinud Pajusalu arvele jäi kolm punkti.

C-grupis nelja võidu kõrvale kaks kaotust teeninud Knacki kaheksandikfinaali vastane selgub täna õhtul Vaduzis toimuval loosil. Kolme klubiga jõudsid kaheksandikfinaali Venemaa ja Itaalia, kahe meeskonnaga on esindatud Poola ja Belgia.

16 parema sekka jõudsid lisaks Knackile ja Portolile veel Saloniki Iraklis (Kreeka), Czestochowa AZS, Belchatowi PGE (Poola), Istanbuli Fenerbache (Türgi), Odintsovo Iskra, Moskva Dinamo, Kaasani Zeniit (Venemaa), Maaseiki Noliko (Belgia), Bledi ACH (Sloveenia), Vitoria SC (Portugal), VfB Friedrichshafen (Saksamaa), Macerata Lube, Piacenza Copra ja Trentino Volley (Itaalia).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles