Liidrikohalt katkestanud Neuville: kahjuks on õnnest vajaka jäänud

Postimees Sport
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: @S.GRAILLON via www.imago-images.de/Scanpix

Hyundai rallisõitja Thierry Neuville rääkis pärast täna hommikust Safari ralli katkestamist sellest, mis täpsemalt juhtus ning mida oleks saanud paremini teha.

«Jõudsime aeglase kurvini ja kurvist väljudes tundsin, et midagi läks kasti. Lõpetasime katse ja pärast olukorra uurimist avastasime, et vedrustus plahvatas. Pidime katkestama.

Pettumus on suur, mitte ainult minul, vaid kogu meeskonnal. Raske aeg on, sest Hyundai on kolm rallit järjest katkise vedrustuse tõttu liidrikoha kaotanud. Aga võitleme kõvasti ja üritame probleemile lahendust leida.

Tundsin end ralli jooksul autos mugavalt ja kõik töötas hästi, kahjuks oli täna hommikul suur üllatus. Teadsime, et ralli saab olema raske, aga olime selleks valmistunud ja kõik nägid kõvasti vaeva. Kahjuks on aga õnnest vajaka. Olen kindel, et tuleme tugevamana tagasi,» sõnas belglane.

Neuville esikohalt pudenemise tõttu tõusis ralli uueks liidriks Toyota piloot Takamoto Katsuta, kellel tekib võimalus karjääri esimene WRC ralli võit noppida. Teist kohta hoidev Sebastian Ogier jääb aga kõigest 0,8 sekundi kaugusele.

Tänu tiimikaaslase äpardusele hõivaks hetkeseisuga viimase poodiumikoha Ott Tänak, kes omakorda kaotab prantslasele juba rohkem kui minutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles