Adamo Hyundai hädadest: auto osad on samad, millega sõitsime mullu rasketel rallidel

Postimees Sport
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: EIBNER/Alexander Neis/SCANPIX

Hyundai rallitiimi juht Andrea Adamo rääkis, pärast Keenia rallil Thierry Neuville'i autoga juhtunud õnnetust, mida ta asjast arvab.

Adamo Neuville'i katkestamisest: «Ausalt öeldes on see kolmas ralli järjest, mil meil on probleem. Nii ei saa olla. Auto osad on samad, millega sõitsime eelmine aasta näiteks Türgis ja Sardiinias (ka rasked rallid) ning siis probleeme polnud.

Selliseid asju ei tohi juhtuda. Ühe korra võib midagi juhtuda, teist korda ka veel, kuid kolmas kord järjest tähendab, et teeme midagi valesti.

Auto võimekus on ajaga läinud paremaks, võib-olla mõjutab see detailidele osaks saavad pinget, aga ma pole insener (tal on ülikoolist tegelikult insenerikraad). Me ei tohi leida vabandusi, vaid lahendusi.»

Tegu on juba kolmanda järjestikuse korraga, kui Hyundai auto tagaosa ralli lõpuni vastu ei pea ja seetõttu liidrikohalt katkestada tuleb. Mäletatavasti juhtusid viimasel kahel MM-rallil sarnased probleemid Ott Tänakuga ning ka Safari ralli avapäeval oli teisel Hyundai sõitjal Oliver Solbergil tagumise vedrustusega suured mured.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles