Kaia Kanepi: vastane tegi täna kõike paremini

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Dppi/Jean Catuffe/Scanpix

Kaia Kanepi piirdus Wimbledoni suure slämmi turniiril üksikmängus avaringiga, venelanna Ljudmila Samsonova pani oma paremuse maksma kindlalt 6:4, 6:2. 

22-aastane tennisist tutvustas end laiemale üldsusele kaks nädalat tagasi, võites Berliinis kõrgetasemelise muruturniiri. Täna tõestas ta, et karjääri esimene WTA-tiitel polnud juhus. 11 ässa löönud Samsonova näitas klassi nii servil kui ka üldmängus. 

«Vastane mängis väga hästi. Palju olenes servist ja tõrjest. Usun, et ta tegi täna kõiki asju paremini kui mina,» tunnistas Kanepi mängujärgses intervjuus. 

Kui paljudele oli Samsonova nimi veel üsna tundmatu, siis mitte talle. «Olen temaga varasemalt koos treeninud. Ta tundus juba siis väga hea, aga polnud veel tulemusi tulnud. Eks ta sai turniirivõidust kõvasti enesekindlust. Kui muru peal saab palju mängida, siis tunnedki end mugavamalt,» arutles Kanepi. 

Näiteks tema enne Wimbledoni murul ei mänginudki. «Sain nädal aega siin treenida. See oli teadlik valik, et turniiridel ei osalenud. Ma ei tahtnud muruhooaega pikaks ajada, sest tegemist pole mu lemmiku kattega,» märkis Eesti teine reket. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles