Paide lõi Florale viimase 9 minutiga kolm väravat ja lõpetas sellega kurva seeria

Rasmus Vatter
, Suvereporter
Copy
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Dmitri Kotjuh

Premium liigas mängisid täna tabelis teist kohta hoidev FC Flora ja kolmandal kohal asuv Paide Linnameeskond, kes suutis vägeva tagasituleku toel Tallinnast viigipunktiga lahkuda.

A. Le Coq arenal toimunud kohtumises suutis Flora Markus Soometsa ja Konstantin Vassiljevi väravatest esimesel poolajal 2:0 juhtima asuda. Kui 66. minutil lisas Sappinen ka enda kohtumise esimese ja Flora kolmanda, tundus, et valitsevad Eesti meistrid tüürivad kindla võidu suunas, aga võta näpust.

86. minutil teenis Paide penalti, mille Henri Anier külmavereliselt väravaks vormistas. Kõigest kaks minutit hiljem ilutsesid tablool juba numbrid 3:2, värava autoriks oli taaskord Anier. Kohtuniku poolt antud 4 lisaminutit olid jõudnud juba kenasti täis tiksuda, kui Hindrek Ojamaa suutis palli paarilt meetrilt võrku lükata, tehes seisuks 3:3 ja näpistades sellega Floralt dramaatilise viigipunkti.

Seda kõike teeb Paide jaoks veelgi magusamaks tõik, et alates 2019. aastast oldi Florale kaotatud koguni seitsmes järjestikuses kohtumises. 

Teises täna peetud kohtumises võitis Nõmme Kalju kindlalt 5:1 Viljandi Tulevikku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles