Kotsari tiimikaaslane liitus Euroliiga ajaloo ühe edukama meeskonnaga

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kameron Taylor (nr 7) ja Maik-Kalev Kotsar (paremal) kaitses rassimas.
Kameron Taylor (nr 7) ja Maik-Kalev Kotsar (paremal) kaitses rassimas. Foto: Torsten Helmke via www.imago-images.de/Scanpix

Tel Avivi Maccabi korvpallimeeskond teatas, et nad sõlmisid 1+1 lepingu mullu Hamburgi Towersis mänginud Kameron Tayloriga. 

Oktoobris 27. sünnipäeva tähistav tagamängija alustas profikarjääri Saksamaa esiliigas Ehingenis. Järgmiseks hooajaks murdis ta tippseltskonda, tegi ühe korraliku hooaja Ungaris, kuid tõsine läbimurre saabus mullu. 

Taylor viskas Hamburgi eest 28 mängus keskmiselt 13,9 punkti, jagas 5,3 resultatiivset söötu ja noppis 2,8 lauapalli. Hooaja lõpu rikkus jalavigastus, ent sellele vaatamata jäi ta paljudele Euroopa tippklubidele silma. 

Tasub meenutada, et eelmisel hooajal oli Maik-Kalev Kotsar Hamburgi suurim punktikütt (14,8), parim lauavõitleja (6,6) ja kõige efektiivsem (17,6) pallur. Meie mees otsustas aga veel üheks hooajaks samasse tiimi jääda. 

Igal juhul astub Taylor karjääris pika sammu edasi. Kuigi Maccabi viimased hooajad pole õnnestunud, on tegemist Euroopa ühe edukama klubiga. Euroliiga ajaloos leiab rohkem tiitleid vaid Madridi Reali (10) ja Moskva CSKA (8) auhinnakapist. Iisraeli satsil ja Ateena Panathinaikosel on triumfe võrdselt 6. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles