Erkmaa suvekursusel otsitakse uusi Drelle ja Treiereid

Margus Martin
, reporter-toimetaja
Copy
Erkmaa suvekursuse lahutamatuks osaks lisaks igapäevastele treeningutele on laagris viibivatest palluritest koostatud tiimide omavahelised mõõduvõtud.
Erkmaa suvekursuse lahutamatuks osaks lisaks igapäevastele treeningutele on laagris viibivatest palluritest koostatud tiimide omavahelised mõõduvõtud. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Vinni spordikompleksis täna algav korvpallilaager, Erkmaa suvekursus jõuab ümmarguse tähiseni: talendikatele noormängijatele mõeldud treeninglaager toimub kümnendat aastat.

Selle aja jooksul on Lääne-Viru maakonnas 2012. aastal alguse saanud ettevõtmine pakkunud korvpalluriks saamisest unistanud ja praeguseks juba paljude valitud teed sammuvate mängumeestele ainulaadse väljundi harjutada ning jääda silma välisklubide treeneritele.

Korvpallitreener Aivo Erkmaa algatatud suvekursust võib häbenemata nimetada edulooks, sest kuidas teisiti hinnata tõsiasja, et sealt on saanud abijõudu nii Eesti rahvuskoondis, mitmed Euroopa korvpalliklubid kui ka USA tudengiliiga NCAA, rääkimata Eesti meistrisarja meeskondadest. Korvpallisõpradele ei ole enam ammu vaja tutvustada nimesid Henri Drell või Kaspar Treier. Need noored mehed on tänaseks kinnitanud kanda ja teenivad pallimänguga leiba Itaalia kõrgliiga klubides. Ent mängumehi on teisigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles