Libaajakirjanik: Bayern ja Liverpool huvituvad Paide mängijast. Kams: pole kuulnud

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Matrix Einer (keskel).
Matrix Einer (keskel). Foto: Albert Kerstna/Paide Linnameeskond

Paide Linnameeskond on tõusnud tähelepanu keskpunkti. Täna teatati Ragnar Klavani liitumisest, kuluaarides sahistatakse, et Euroopa suurklubid hoiavad radaril tiimi noorjalgpallurit Matrix Einerit.

Kuulujutu tõmbas ühismeedias Albert Veiss, kes esitles ennast kui Läti Delfi ajakirjanik, ent tegelikult seda pole. «Euroopa suurklubid, sealhulgas Müncheni Bayern ja Liverpool, on huvitatud Paide Linnameeskonna ründajast Matrix Einerist,» seisab ühes tema säutsus. 

«Moskva CSKA ja Liverpool saadavad skaudid Paide Linnameeskonna mängule, et jälgida 17-aastase Matrix Eineri tegutsemist. Paljud klubid huvituvad Einerist tänu Paide II näidatud headele esitustele. Üleminekutasu võib olla 3 miljonit eurot,» lisab ta. 

Teoorias paistab kõik tore, ent reaalsuses paistab tegemist olevat õhust välja imetud spekulatsiooniga. «Mina pole küll midagi kuulnud. Meiega pole keegi rääkinud,» kommenteeris Paide spordidirektor Gert Kams Postimehele. 

«Ilmselt väga väljaimetud uudis,» sekundeeris klubi tegevjuht Jaanus Pruuli. 

Sellele viitab ka libaajakirjaniku Veissi arvamus, et Euroopa tippude skaudid peaksid väisama Paide kohtumisi Euroopa Konverentsiliiga eelringis Wroclawi Slaski vastu, et Einerit lähemalt vaadata. See, et noormees seal üldse platsile saab näib aga ebatõenäoline, sest põhisatsi eest ta pidanud seni vaid ühe meistriliiga mängu: 25. juunil teenis ta Tartu Tammeka vastu 17 minutit. 

Augusti lõpus 18. sünnipäeva tähistav Einer treenib esindumeeskonnaga mullu septembrist. Mängupraktikat saab poolkaitsja Paide U21 tiimiga esiliigas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles