Superuudis – Rain Veideman siirdub Saksamaale

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman ja Gert Kullamäe. Kas hüvastijätt?
Rain Veideman ja Gert Kullamäe. Kas hüvastijätt? Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna tagamängija Rain Veideman siirdub mängima Saksamaa meistriliiga klubisse Bayreuth. 20-aastane tagamees sõidab uue klubi juurde juba pühapäeval.

Veideman allkirjastas lepingu sakslastega juba enne Tartu tänast kohtumist Kalev/Cramoga. Tartlaste peatreeneri Gert Kullamäe sõnul oli Veideman seepärast pisut hajevil, sama kinnitas ka mängumees ise.

«Teadmine, et siirdun Saksamaale, segas täna mängimist,» lausus ta. «Loodan, et see on minu jaoks hea valik. Olen Saksamaa meistriliiga kohta uurinud erinevate inimeste käest ja ka ise seda vaadanud.»

Läbirääkimised Veidemani võimaliku üleminekuks käisid juba mitu päeva. «Olen kolm viimast päeva olnud Saksamaaga telefoniühenduses ja uurinud taustu,» rääkis Kullamäe. «Tegelikult tahtis klubi treener teda juba täna mängima, ent ka mina soovisin, et Rain meid veel viimast korda aitaks.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles