Inglismaa fänn kukkus Harry Kane'i värava järel kokku ja suri (2)

Christopher Krutto
Copy
Harry Kane Saksamaale väravat löömas.
Harry Kane Saksamaale väravat löömas. Foto: John Sibley/Scanpix

Kui paljude Inglismaa jalgpallifännide jaoks läheb 29. juuni ajalukku sellega, et EMi kaheksandikfinaalis alistati 2:0 Saksamaa, siis ühe jaoks jäi koondise kapteni Harry Kane'i tabamus elu viimaseks hetkeks.

Kane viis Inglismaa 86. minutil 2:0 juhtima, kui lõi peaga sisse Jack Grealishi tsenderduse. Samal ajal kukkus oma kohalikus pubis kokku Charlie Naughton, kes koos pere ja sõpradega rahvusesindusele kaasa elas.

Kuigi ühismeediasse postitatud info alusel proovisid parameedikud ja arstid kolm tundi 29-aastase mehe elu päästa, siis kahjuks see ei õnnestunud.

Kurba teadet nägi ka Kane, kes kirjutas ühismeediasse omapoolse pühenduse. «Mul on nii kahju kuulda Charlie surmast. Minu mõtted ja kaastunne on koos tema pere ja sõpradega. Anname endast homme (täna - toim.) ja kogu turniiri kõik Charlie suguste fännide nimel. Puhka rahus, Charlie Naughton,» seisis seal.

Inglismaa läheb tänases veerandfinaalis vastamisi Ukrainaga. Mäng algab kell 22 ja Postimees vahendab seda tekstipõhise otseblogi kaudu.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles