Ogier pani kuulujutud magama: on täiesti kindel, et järgmine aasta ma täit hooaega ei sõida

Christopher Krutto
Copy
Sebastien Ogier järgmisel hooajal MM-tiitli eest võistlema ei hakka.
Sebastien Ogier järgmisel hooajal MM-tiitli eest võistlema ei hakka. Foto: Dppi/Francois Flamand/Scanpix

Kuigi Sebastien Ogier on korduvalt öelnud, et ei kavatse järgmisel hooajal autoralli MM-sarjas tervet hooaega kaasa teha, siis kuulujutud on midagi muud mõista andnud. Nüüd otsustas 37-aastane prantslane nendele lõpu teha.

«Minu peas on väga selge, et ma ei tee järgmisel aastal tervet hooaega,» sõnas Ogier Dirtfishile. «Hoian lahti varianti, et sõidan mõned rallid – võib-olla ühe, võib-olla mitu. Kindlasti mitte sellest midagi rohkemat,» lisas ta.

Samas ei välistanud ta, et laiendab koostööd Toyotaga ja võistleb Jaapani tootja eest ka mõnes teises sarjas. «Järgmise aasta leping on midagi, millest peame veel tiimiga rääkima. Pole saladus, et minu unistuseks on minna Le Mansi ja võistelda ringrajasõidus. Need asjad tuleb selgeks teha, et näha, kas mul tekib see võimalus või mitte,» jätkas seitsmekordne autoralli maailmameister.

«See mõjutab, kas ma teen mõned rallid kaasa või ei. Ainuke asi, mida ma tean, on see, et ma tahan olla vabam kui praegu. Ma kavatsen veeta aega perega ja pojaga ning nautida tema kasvamise jälgimist. Plaan on alati olnud selline, et aasta enne tema kooli minekut reisida maailmas ja teha lahedaid asju koos,» kirjeldas prantslane, mida tahab vaba ajaga peale hakata.

Samas tunnistas ta, et pärsat 15-aastast rallikarjääri ei saa ta lihtsalt paugust lõpetada ja vajab vahel adrenaliini. Seetõttu on tema eesmärgiks leida järgmiseks aastaks õige tasakaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles