Selgus Eestis toimuva võrkpalli EM-finaalturniiri ajakava

Postimees Sport
Copy
Eesti meeste võrkpallikoondis.
Eesti meeste võrkpallikoondis. Foto: CEV

Euroopa võrkpalliliit (CEV) avalikustas Eesti meeste rahvuskoondise mängupäevad ja kellaajad kodusel alagrupiturniiril Saku Suurhallis. 1.-9. septembrini peetaval turniiril on meie meeskonna vastasteks Prantsusmaa, Saksamaa, Slovakkia, Horvaatia ja Läti.

Eesti meeskond alustab EMi teekonda kolmapäeval, 1. septembril, kell 19:00 mänguga Läti vastu.

Varem vaid korra, 1995. aastal, EM-finaalturniiril mänginud Läti tagas koha seekordsel finaalturniiril eelmisel sügisel kui võideti kvalifikatsiooniturniir Hispaania, Moldova ja Küprose ees.

Avo Keele juhitava meeskonnaga on Eesti viimastel aastatel mänginud mitmeid kordi. Eesti favoriidistaatust kinnitab see, et oleme lätlasi võitnud viimases 12-s mängus, neist tähtsaimad mängiti enne 2019. aasta EM-i kui kohtusime kahel korrral finaalturniirile pääsu otsustavas play-offis. Sel ja eelmisel aastal pidasime lätlastega mitu võidukat sõpruskohtumist. Läti viimane võit Eesti üle pärineb aastast 2013. Loodetavasti Eesti võiduseeria lätlaste vastu jätkub ja saame kodusele EM-ile lennuka alguse, vahendab Toomas Vara.

Eesti koondise mängude graafik:

1. septembril kell 19:00 Eesti - Läti

4. septembril kell 16:00 Eesti - Slovakkia

5. septembril kell 16:00 Eesti - Saksamaa

7. septembril kell 20:00 Eesti - Horvaatia

9. septembril kell 20:00 Eesti - Prantsusmaa

Pileteid Eesti koondise mängudele saab osta Piletikeskus.ee lehelt.

Hetkel on müügis 50% saali mahutavusest, täiendavate istekohtade müügile tulek selgub 20. juuliks.

Iga alagrupi 4 paremat jätkavad mänge play-offides. 1/8-finaalid ja 1/4-finaalid mängitakse 11. kuni 15. septembrini Poolas ja Tšehhis. Otsustavad mängud alates poolfinaalidest Poolas Katowices, kus 19. septembri õhtul selgub ka 2021. aasta Euroopa meister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles