Video ⟩ Prantsusmaa koondise vutitäht mõnitas Aasia päritolu tehnikuid (5)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Antoine Griezmann ja Ousmane Dembele.
Antoine Griezmann ja Ousmane Dembele. Foto: Anthony BIBARD via www.imago-images.de

Prantsusmaa jalgpallikoondislane Ousmane Dembele mõnitas sotsiaalmeediasse lekkinud videos Aasia päritolu tehnikuid.

Videost on näha, kuidas kolm tehnikut parandavad Dembele hotellitoas telerit. Samal ajal, kui mehed tööd teevad, mõnitab jalgpallur tehnikute välimust, keelt ja päritolu.

Dembele kõrval oli tema meeskonnakaaslane Antoine Griezmann, kellele ta ütles: «Kõik need koledad näod vaid selleks, et sa saaksid PESi (jalgpalli videomäng – toim) mängida, kas sul häbi pole?»

Lisaks kuuleb 24-aastast jalgpallurit ütlemas: «Mis tagurpidi keel see veel on? Olete te oma riigis tehniliselt taibukad või mitte?»

Sportsmaili andmetel pole video filmitud jalgpalli EMi ajal, sest Griezmann – keda on erinevalt Dembelest videopildilt näoga näha – kandis EMil teistsugust soengut.

Hollandi meedias kirjutatakse, et ilmselt pärineb video 2019. aasta suvest, mil Barcelona veetis hooaja ettevalmistuslaagri Jaapanis.

Nii Griezmann kui ka Dembele kuulusid jalgpalli EMil Prantsusmaa koondisesse, ent Dembele jaoks lõppes turniir kiiresti, sest alagrupimängus Ungariga vigastas ta põlve. EMil langes Prantsusmaa konkurentsist kaheksandikfinaalis, kus kaotas penaltiseeria järel Šveitsile.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles