Zopp võitis karjääri esimese Challengeri turniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: Joosep Martinson/SMPimages

Eesti parim meestennisist Jürgen Zopp (ATP 139.) võitis Venemaal Kaasanis peetud 75 000 dollari suuruse auhinnafondiga ATP Challengeri turniiri.

Vastase loobumise tõttu mänguta finaali saanud 8. asetatud Zopp alistas täna 7:6 (4), 7:6 (4) rumeenlase Marius Copili (ATP 224.). Kohtumine kestis tund ja 55

Zopp servis mängu jooksul viis ässa ja tegi kolm topeltviga, tema esimese servi õnnestumisprotsent oli 66. Mängitud punktidest võitis Zopp 88 ja Copil 77.

Avasetis oli Zopil vastase servigeimides viis murdevõimalust, kuid tal ei õnnestunud ühtegi ära kasutada, seejuures polnud Copilil Zopi servil ühtegi murdepalli. Teist setti asus Zopp 3:0 juhtima, kuid rumeenlane võitis viis geimi järjest, minnes 5:3 juhtima. Seisul 5:4 oli Copilil oma servil kaks settpalli, kuid Zopp suutis seisu viigistada.

Võiduga teenis Zopp 100 edetabelipunkti ja 10 800 dollarit auhinnaraha.

Varem oli Zopp kahel korral jõudnud Challengeri finaali, kuid pidanud seal vastase paremust tunnistama. 23-aastane Zopp on oma karjääri jooksul võitnud ka üheksa Futures’i turniiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles