Jazzi omanik peab legendaarset Karl Malone´i ebastabiilseks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Malone
Karl Malone Foto: SCANPIX

Utah Jazzi korvpalliklubi omaniku Gerg Milleri ja Jazzi legendaarse mängija Karl Malone´i vahel on puhkenud tüli.

Miller põhjendas hiljuti Malone´i mittesobivust meeskonna abitreeneri ametisse sellega, et endine mängija on «liiga ebastabiilne ja ebausaldusväärne». Lisaks süüdistab ta 14 korral NBA Tähtede mängul osalenud mängijat valetamises.

Nimelt väitis Malone, et pidi Jazzi mängule pääsemiseks pileti ostma. «Karl, sa valetad,» kirjutas Miller Twitteris. «Järgmine kord kui piletit tahad, siis helista mulle ja korraldame asja ära.»

Tüli sai aga alguse Malone´i raadiointervjuust, milles ta süüdistas Jazzi klubi eelmisel hooajal oma mängujuhile Deron Williamsile liigse sõnaõiguse andmises ja peatreenr Jerry Sloani ignoreerimises. «Tean, et Williamsil oli treeningutel liiga suur sõnaõigus, ta ei austanud Sloani,» ütles Malone.  Sloan lahkus meeskonnast ja nüüdseks on ka Williams New Jersey Netsi mängumees. «Klubi oleks tookord pidanud peatreenerit toetama, mitte staarmängijat,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles